KROPP

Fettreducering / Kroppsskulptering

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och klinisktbevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hudåtstramning med den populära metoden Radiofrekvens. 

fr. 40min Pris från 795kr 

Painkiller

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg. 

fr. 30 min Pris från 695kr

Cellulit & Detox

Känner du dig trött och hängig och har svullnad? Då är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen. Genom att stimulera och aktivera lymfsystemet (kroppens reningssystem) rensar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg, och gifter. Funderar du på att utföra kirurgisk fettsugning kan denna behandling hjälpa till på traven innan ingreppet. Detta är den optimala cellulitbehandlingen. 
 
40 min Pris 1995 kr

Handlyster

Händerna utsätts för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapphud. Denna behandling reducerar pigmenteringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otroligt lyster och fräschör. 

30 min Pris 495 kr

ANSIKTE

Microbotox TENSOR LIFT

Vad är microx Tensor Lift
För en utslätande/fräsch hy utan stelhet!

Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av ett serum som innehåller massa vitaminer och mineraler som har en uppstramande effekt på huden. hyn får en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.

Blandningen hälls sen över i en liten behållare , hydraroller,som har ett huvud med 20 små tunna nålar som precis penetrerar dermis. 

Du får en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende.

MICROBOTOX
En behandling med Tensor Lift  innehåller en  vitamincoctail som innehåller hyaluronsyra och 59 aktiva ingredienser, bland annat i form av vitaminer, aminosyror.  Blandningen rollas  in i hela ansiktet med hjälp av 20 små tunna nålar som precis penetrerar dermis, mellersta hudlagret.

VILKEN EFFEKT GER BEHANDLINGEN?
Effekten uppstår efter ca 1 vecka. Huden och porerna drar ihop sig, du får en minskad oljeproduktion vilket leder till mindre orenheter och även minskad akne. Detta även tack vare att produkten hämmar p-faktorn, en av huvudfaktorerna till inflammationer som leder till akne. Samtidigt som du blir mindre oljig hy får du ökad lyster tack vare de aktiva ingridienserna i vitamincoctailen. Klinikens kunder som genomgått en microroller behandling beskriver att de får en filterliknande effekt, makeup lägger sig snyggare och aknen minskar. Då lösningen rollas in i hudlagret  når den dock de muskeländar som fäster mot huden vilket ger en uppstramande effekt. Du får alltså:

• Lyftande effekt
• reducerad porstorlek
• reducerad oljeproduktion
• reducerad acneuppkomst
• reducering av acneärr
• slätare och jämnare hud
• ökad lyster
• förbättrar rosacea
• saktar ner åldringsprocessen
• förebygger ålderstecken

30 min Pris för 3 behandlingar 5000:- med ca 2-4 veckors mellanrum

1 behandling kostar 1995:-

 

BB-glow

BB skin Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan användas runt ögonen. BB skin Glow behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på koreansk metod för att jämna ut hudtonen

40 min Pris 995 kr

Dubbelhaka

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin. Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

30 min Pris 695 kr

Profhilo

PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar. 2 behandlingar med 1 månads mellanrum 5400:- Fantastiska resultat! Naturlig behandling, inga fillers!

30 min Pris 5400 kr

Ejal 40

Ejal 40 är en biovitaliserande gel som innehåller den senaste generationen hyaluronsyra med medelmolekylvikt, idealisk för att återuppbygga den extracellulära matrisens grundstruktur.

Använda för:

– Rynkor
– Elasticitet
– Hudton

Ejal 40 förbättrar hudens funktioner och förbättrar tätheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer. Hyaluronsyrabehandlingar som stimulerar produktionen av nytt kollagen ger en stor förbättring av hudens utseende och välmående. Ejal 40 återställer även nivån av naturlig hyaluronsyra i huden genom att motverka nedbrytningsprocessen.
Behandling:
Ejal 40 kan användas på flera sätt, men ett effektivt sätt att behandla är med 4 punkt tekniken (4 PBR). Med denna teknik injicerar man cirka 0.25ml, med en 30G nål, på varje punkt och på båda sidor av ansiktet. 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum rekommenderas. Upprepa behandlingskuren 2-3 gånger/år.

Innehåll:
Ejal 40 är den senaste generationens hyaluronsyra med medel molekylvikt som kan rekonstruera hudens struktur och funktioner. Det finns flera biorevitaliserande produkter på marknaden och det är inte lätt att veta vad man ska välja. Tillsammans med ett forskningscentrum i Italien har Medixa tagit fram den optimala kombinationen av molekylkoncentration och molekylvikt av HA: 40mg/2ml och 1200-1800 kDalton.

PRIS: 1 beh 2100:- 2 beh 4000:- 3 beh 5800:-

Mesolips

För dig som inte vill ha fillers i läpparna finns nu en booster som ger dina läppar den där lilla fukten och fylligheten. Hållbarhet ca 3-6 månader ,ytliga injektioner -inget läkemedel, innehåller endast mineraler och vitaminer!

30 min Pris 1995 kr

Dekolletage+face

En underbart lyxig och skön behandling som återfuktar och stramar upp på djupet. I behandlingen ingår , rengöring, peeling,diamantslip, ultraljud, radiofrekvens , mask och ansiktsmassage! Tid 45 min

45 min Pris 1495 kr

Microneedling

Dermapen Micro-Needling för hudföryngring
Dermapen eller microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo. På Filling Beauty arbetar vi med originalet Dermapen. Du kan vara trygg med att vi alltid använder originalnålar. Vi använder samma serum som vid Microbotox Tensor Lift

Vad är micro needling?
Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

50 min Pris 995 kr

Royal Treatment

Underbart lyxig ansiktsbehandling
-Rengöring
-Mesoterapi(ultraljud med olika program)
-Ång behandling
-Portömning med cavitationspeeling
-Diamantslip
-Ansiktsmask med ultraljud
-Radiofrekvens, hudåtstramande behandling
-Ansiktsmassage

50 min Pris 1295 kr 

Acne Clear

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne. Denna behandlingen dämpar
inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

40 min Pris 895 kr 

RRS HA eyes

En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingstillfällen med ca 2-4 veckors mellanrum.

30 min/behandling, Pris för 3 behandlingar: 3500 kr

Pigment Clear

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

40 min Pris 895 kr

Rosace care

Denna behandling reducera rodnad och drar samman utvidgade kärlen sam
tidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

40 min Pris 895 kr

Hudföryngring och Antiage

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

45 min Pris 995 kr

Hud Booster

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

40 min Pris 895 kr

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov. Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.