KROPP

Fettreducering / Kroppsskulptering

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och klinisktbevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hudåtstramning med den populära metoden Radiofrekvens.

fr. 40min

Painkiller

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg.

fr. 20 min

Cellulit & Detox

Känner du dig trött och hängig och har svullna är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen. Genom att stimulera och aktiverar lymfsystemet (kroppens reningssystem) ren sar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg, och gifter. Funderar du på att utföra kirurgisk fettsugning kan denna behandling hjälpa till på traven innan ingreppet. Detta är den optimala cellulitbehandlingen.

60 min

Handlyster

Händerna utsätts för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapphud. Denna behandling reducerar pigmentreringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otroligt lyster och fräschör.

30 min

ANSIKTE

Dubbelhaka

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin. Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

40 min

Acne Clear

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne. Denna behandlingen dämpar
inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

60 min

Clear

En djuprengörande behandling som är anpassad för fet och orenhud.
Med hjälp av den unik metod rengörs huden på djupet och reducerar pormaskar. Hudenkänns otroligt ren och fräsch.

50 min

Acne Ärr

Acne ärr, ärr efter skada kan med denna behandling reduceras och bidrar till bättre
hudstruktur. Genom uppbyggandet av nya hudceller och kollagen blir huden slätare och jämnare struktur.

60 – 90 min

Pigment Clear

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

50 – 80 min

Rosace care

Denna behandling reducera rodnad och drar samman utvidgade kärlen sam
tidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

Hudföryngring och Antiage

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

70 – 90 min

Hud Booster

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

50 min

Pigga Ögon

Påsar och mörka ringar runt ögonen kan tyda på rubbningar i blod och lymfcirkulationen . Denna behandling syresätter blodet i området som i sin tur piggar upp området och huden ser omedelbart klar ut och reducerar svullnad.

20min

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov. Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.