KROPP

Fettreducering / Kroppsskulptering

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och klinisktbevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hudåtstramning med den populära metoden Radiofrekvens.

fr. 40min

Painkiller

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg.

fr. 20 min

Cellulit & Detox

Känner du dig trött och hängig och har svullna är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen. Genom att stimulera och aktiverar lymfsystemet (kroppens reningssystem) ren sar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg, och gifter. Funderar du på att utföra kirurgisk fettsugning kan denna behandling hjälpa till på traven innan ingreppet. Detta är den optimala cellulitbehandlingen.

60 min

Handlyster

Händerna utsätts för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapphud. Denna behandling reducerar pigmentreringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otroligt lyster och fräschör.

30 min

ANSIKTE

Fillers

REVOLAX ™ Fine med Lidocaine är en tunn / högt viskoelastisk filler, utformad för behandling av ytliga linjer, inklusive kråkfötter & glabella. Den absorberas snabbt i huden vilket ger ett mycket naturlig resultat. REVOLAX ™ Fine med Lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, ej animaliskt, kristallklart korslänkat fyllmedel.

 

REVOLAX Deep med lidokain är en tjock och hållbar gel som används för att behandla djupa rynkor som nasolabialveck eller förstärka volymen i kinder, haka och läppar.

En Monofasisk HA-filler som injiceras i djup dermis eller i subkutan vävnad.

REVOLAX™ Deep med lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke-animaliskt, kristallklart tvärbundet dermatiskt fyllmedel med hög viskoelasticitet.

Revolax SUB-Q med Lidokain har de tjockaste egenskaperna inom produktlinjen. Med sin avancerade förmåga att skulptera, upprätthålla struktur och hållbarhet rekommenderas den för behandling av djupa rynkor/veck, inklusive nasolabiala linjer, (kind, haka & näsa) samt konturer.

REVOLAX ™ SUB-Q med Lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke-animaliskt, tvärbundet dermalfyllmedel för subkutan implantering.

HA-koncentrationen 24 mg / ml

Lidokain HCl 0,3%

Volym 1,1 ml

Vi erbjuder nu även Stylage S-M-L-XL

 

fr 40 min

Profhilo

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad fillers men den är inte krosslänkad (ökad hållbarhet i huden på det stället man injicerat den och”seghet”) vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp med den här produkten. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt. ”Hyaluronsyran lägger sig i dermis och subcutis (underhuden) och flyter in precis i det yttersta fettlagret i huden och man upplever det nästan som en ansiktslyftning.

Skinbooster

Skinbooster är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster.

Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i huden och som binder fukt och hjälper huden att behålla sin spänst och volym. När vi blir äldre minskar den kroppsegna hyaluronsyran och huden tappar gradvis sin spänst och elasticitet. Huden får mer synliga rynkor och veck och förlorar sin naturliga lyster.

Under en behandling med Skinbooster injiceras hyaluronsyra i små mängder tunt under huden där den sedan drar till sig vatten och ger långvarig fukt på djupet. Huden får indirekt en ökad volym vilket gör att den både ser ut och känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut. Kroppens egna kollagen stimuleras och resulterar i att huden långsamt stärks upp och blir fastare.

Vilka områden kan behandlas?

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas. Vi använder oss av Cytocare 532 på Filling Beauty

30 min

BB-glow

BB skin Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan användas runt ögonen. BB skin Glow behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på koreansk metod för att jämna ut hudtonen

40 min

Dubbelhaka

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin. Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

40 min

Microneedling

Dermapen Micro-Needling för hudföryngring
Dermapen eller microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo. På Filling Beauty arbetar vi med originalet Dermapen. Du kan vara trygg med att vi alltid använder originalnålar.

Vad är micro needling?
Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

50 min

Acne Clear

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne. Denna behandlingen dämpar
inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

60 min

Clear

En djuprengörande behandling som är anpassad för fet och orenhud.
Med hjälp av den unik metod rengörs huden på djupet och reducerar pormaskar. Hudenkänns otroligt ren och fräsch.

50 min

Acne Ärr

Acne ärr, ärr efter skada kan med denna behandling reduceras och bidrar till bättre
hudstruktur. Genom uppbyggandet av nya hudceller och kollagen blir huden slätare och jämnare struktur.

60 – 90 min

Pigment Clear

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

50 – 80 min

Rosace care

Denna behandling reducera rodnad och drar samman utvidgade kärlen sam
tidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

Hudföryngring och Antiage

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

70 – 90 min

Hud Booster

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

50 min

Pigga Ögon

Påsar och mörka ringar runt ögonen kan tyda på rubbningar i blod och lymfcirkulationen . Denna behandling syresätter blodet i området som i sin tur piggar upp området och huden ser omedelbart klar ut och reducerar svullnad.

20min

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov. Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.