KROPP

Fettreducering / Kroppsskulptering

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och klinisktbevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hudåtstramning med den populära metoden Radiofrekvens. 

fr. 40min Pris från 795kr 

Painkiller

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg. 

fr. 30 min Pris från 695kr

Cellulit & Detox

Känner du dig trött och hängig och har svullna är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen. Genom att stimulera och aktiverar lymfsystemet (kroppens reningssystem) rensar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg, och gifter. Funderar du på att utföra kirurgisk fettsugning kan denna behandling hjälpa till på traven innan ingreppet. Detta är den optimala cellulitbehandlingen. 

40 min Pris från 995kr

Handlyster

Händerna utsätts för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapphud. Denna behandling reducerar pigmenteringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otroligt lyster och fräschör. 

30 min Pris 495 kr

ANSIKTE

Fillers

STYLAGE är idag ett av de ledande varumärkena i Europa inom HA-fillers. Stylage innehåller en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. Den klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Stylage är den senaste patenterade hudfillern och är känt för sin unika IPN-teknologi. Den använder den till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

STYLAGE S rekommenderas för:

 •     Mindre rynkor som inte är djupa
 •     Kråkfötter
 •     Rynka linor mellan ögonbrynen
 •     Rynkor runt munnen
 •     Under ögat mörka cirklar

STYLAGE M rekommenderas för:

 •     Mindre djupa rynkor t.ex nasolabiala linjerna och marionettlinjerna
 •     Läppförstoring
 •     Kindben

  STYLAGE L rekommenderas för:

  •     Djupa rynkor
  •     Behandling av nasolabiala veck
  •     Behandla marionettlinjer
  •     Återställa volymen på baksidan av händerna
  •     Kindben
  •     Käklinjer
  •     Lätta näskorrigeringar

   STYLAGE XL rekommenderas för:

   •         Återbalansera ansiktsvolymen
   •         Korrigering av ansiktskonturer
   •         Kindben
   •         Käklinjer
   •         Näskorrigeringar
   • Pris för 1 ml Stylage 2395 kr

REVOLAX ™ Fine med Lidocaine är en tunn / högt viskoelastisk filler, utformad för behandling av ytliga linjer, inklusive kråkfötter & glabella. Den absorberas snabbt i huden vilket ger ett mycket naturlig resultat. REVOLAX ™ Fine med Lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, ej animaliskt, kristallklart korslänkat fyllmedel.

 

REVOLAX Deep med lidokain är en tjock och hållbar gel som används för att behandla djupa rynkor som nasolabialveck eller förstärka volymen i kinder, haka och läppar.

En Monofasisk HA-filler som injiceras i djup dermis eller i subkutan vävnad.

REVOLAX™ Deep med lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke-animaliskt, kristallklart tvärbundet dermatiskt fyllmedel med hög viskoelasticitet.

Revolax SUB-Q med Lidokain har de tjockaste egenskaperna inom produktlinjen. Med sin avancerade förmåga att skulptera, upprätthålla struktur och hållbarhet rekommenderas den för behandling av djupa rynkor/veck, inklusive nasolabiala linjer, (kind, haka & näsa) samt konturer.

REVOLAX ™ SUB-Q med Lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke-animaliskt, tvärbundet dermalfyllmedel för subkutan implantering.

HA-koncentrationen 24 mg / ml

Lidokain HCl 0,3%

Volym 1,1 ml

Pris för 1,1 ml Revolax 1895 kr

 

fr 30 min

Profhilo

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad fillers men den är inte krosslänkad (ökad hållbarhet i huden på det stället man injicerat den och”seghet”) vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp med den här produkten. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt. ”Hyaluronsyran lägger sig i dermis och subcutis (underhuden) och flyter in precis i det yttersta fettlagret i huden och man upplever det nästan som en ansiktslyftning.

HUR FUNGERAR PROFHILO®?

Eftersom Profhilo® är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo® har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.
Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Pris 5300 kr för 2 behandlingar med ca 1 månads mellanrum

Skinbooster

Skinbooster Cytocare 532 är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster.

Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i huden och som binder fukt och hjälper huden att behålla sin spänst och volym. När vi blir äldre minskar den kroppsegna hyaluronsyran och huden tappar gradvis sin spänst och elasticitet. Huden får mer synliga rynkor och veck och förlorar sin naturliga lyster.

Under en behandling med Skinbooster injiceras hyaluronsyra i små mängder tunt under huden där den sedan drar till sig vatten och ger långvarig fukt på djupet. Huden får indirekt en ökad volym vilket gör att den både ser ut och känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut. Kroppens egna kollagen stimuleras och resulterar i att huden långsamt stärks upp och blir fastare.

Vilka områden kan behandlas?

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas. 

30 min Pris 2500 för 3 behandlingar med ca 2-4 veckors mellanrum

BB-glow

RRS Hyalift 35 & 75 Pro

RRS Hyalift är en exklusiv skinbooster och ett perfekt alternativ för dig som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Till skillnad från en traditionell filler som fyller ut rynkor, så är en skinbooster vitaliserande och förbättrar hela hudstrukturen. RRS Hyalift innehåller en hög koncentration hyaluronsyra som tillsammans med 16 aminosyror och 6 antioxidanter (bla reservatrol) stimulerar Kollagenbildningen, vitaliserar huden och balanserar fukthalten. Huden får ett ungdomligare utseende, finare lyster och åldrandet bromsas. Behandlar med fördel ytliga rynkor och slapp hud. Passar både för ansikte och kropp. RRS Hyalift 35 innehåller 21 mg hyaluronsyra. Passar dig som är 25-45 år. RRS Hyalift 75 Pro innehåller 45 mg hyaluronsyra, 16 aminosyror och 6 antioxidanter. Passar dig som är över 45 år.

30 min Pris 4995 kr för 3 behandlingar

BB-glow

BB skin Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan användas runt ögonen. BB skin Glow behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på koreansk metod för att jämna ut hudtonen

40 min Pris 995 kr

Dubbelhaka

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin. Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

30 min Pris 695 kr

Microneedling

Dermapen Micro-Needling för hudföryngring
Dermapen eller microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo. På Filling Beauty arbetar vi med originalet Dermapen. Du kan vara trygg med att vi alltid använder originalnålar.

Vad är micro needling?
Dermapen™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

50 min Pris 895 kr

Royal Treatment

Underbart lyxig ansiktsbehandling
-Rengöring
-Mesoterapi(ultraljud med olika program)
-Ång behandling
-Portömning med cavitationspeeling
-Diamantslip
-Ansiktsmask med ultraljud
-Radiofrekvens, hudåtstramande behandling
-Ansiktsmassage

50 min Pris 1295 kr 

Acne Clear

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne. Denna behandlingen dämpar
inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

40 min Pris 895 kr 

RRS HA eyes

En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingstillfällen med ca 2-4 veckors mellanrum.

30 min/behandling, Pris för 3 behandlingar: 3500 kr

MESO LIPS

 

För dig som inte vill ha fillers i läpparna finns nu en booster som ger dina läppar den där lilla fukten och fylligheten. Hållbarhet ca 3-6 månader 

30 min Pris 1795 kr

Pigment Clear

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

40 min Pris 895 kr

Rosace care

Denna behandling reducera rodnad och drar samman utvidgade kärlen sam
tidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

40 min Pris 895 kr

Hudföryngring och Antiage

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

45 min Pris 895 kr

Hud Booster

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

40 min Pris 895 kr

Sunekos 200

SUNEKOS 200
Besväras du av kråksparkarna och rynkor under ögonen eller mörka ringar?

Produkten Sunekos 200 har givit behandlare möjlighet att injektera svåra områden precis runt ögonen. Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Samt en blekande effekt på mörka ringar under ögonen.

För bästa resultat rekommenderar vi alltid en kur vilket innebär tre behandlingar. Behandlingen utförs med ca 2-6 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en behandling för påfyllning ungefär var sjätte månad. Resultat börjar kunden se efter ungefär ca 1 månad efter första behandlingen. Vill du veta mer om produkten eller boka tid för behandling? Tveka inte att kontakta oss.

30 min   Pris 4000 kr för 3 behandlingar

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov. Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.